Haber

Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Masada arkadaşları sazana sardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği toplantıda partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı temasla seslendi.

6 MASA ÜZERİNDE HEDEF

2. tur seçimlere 10 gün kala örgütüne değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Masa üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

“CHP, TARİHİN EN BÜYÜK ‘HORTUMU’NA MARUZ KALDI”

CHP’nin seçimde oyunu artıramamasına karşın 6’lı Tablo’da 5 partinin CHP listesinden 34 milletvekili çıkarmasına değinen Erdoğan, “Türkiye siyasetinin en büyük yankesiciliğine CHP uğradı. seçime birlikte girdiği ortakları üzerinden tarihin ya da deyim yerindeyse tarihin en büyük ‘sarsıntısı’.

“PARTİ’NİN OYLARI HESAP SORULACAK”

Masada arkadaşları tarafından “sazan sarmalına” götürülen Kılıçdaroğlu, görebildiğimiz kadarıyla fena halde darbe aldı. Bunun hesabını CHP Genel Başkanı’ndan, CHP Genel Merkezi’nden sormak o partinin seçmenine düşer, bizi ilgilendirmez.

“Ülkemizdeki muhalefeti maalesef değiştiremedik”

Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’nin en büyük sorunu vizyonerinin, programcısının, projecisinin, hayırda yarışa dayalı muhalefetinin olmamasıdır. Ülkemizde her şeyi değiştirdik ama maalesef muhalefeti değiştiremedik. Bu seçimlerin herkesin yıllardır beklediği değişime vesile olacağına inanıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye Geneli Hizmet veren Firmalar Burada !
Başa dön tuşu